Over Bike Center Velden

Hoe het begon;
Einde 2018 hebben Sunny Frits en Frits Beurskens alle voorraad en inventaris van Rijwielzaak Rien Poot overgenomen. In 2019 werd langzaam maar zeker begonnen met het opzetten en inrichten van een nieuwe fietsenwinkel met reparatie en onderhoud. Bike Center Velden was “geboren”.
Dit werd gedaan in het pand aan de Rijksweg 106 in Velden, waarin ook autobedrijf Texacars en Occasion Center Velden waren gevestigd. Sunny Frits deed in hoofdzaak de auto’s en Frits Beurskens deed voornamelijk de administratie en de fietsenzaak.
We zijn begonnen.
De fietsenzaak kwam in 2019 langzaam maar zeker “tot leven” en steeds meer klanten wisten de weg te vinden naar Bike Center Velden. Of het nu om de aankoop een nieuwe E-bike of gewone fiets ging, of voor het onderhoud of een reparatie, men kon hiervoor weer in Velden terecht.
Nieuwe ontwikkeling.
Vanaf 1 januari 2020 is Frits Beurskens volledig eigenaar van Bike Center Velden. Sunny Frits concentreert zich vanaf die datum volledig op zijn garagebedrijf en de occasionhandel. Dat doet hij vanaf die datum samen met zijn broer Dennie Frits.
Werk aan de winkel
Begin 2020 werd de fietsenzaak aan de Rijksweg 106 in Velden volledig opnieuw ingericht. Ook het assortiment nieuwe fietsen en E-bikes werd verder uitgebreid. 

Na 1 jaar in Lomm…..
de werkplaats en showroom te hebben gehad, doen we nu alleen nog reparatie en onderhoud ( op afspraak ) in Velden. U kunt me daarvoor het beste een sms of app sturen. ik zal dan z.s.m. reageren.