Over Bike Center Velden

Hoe het begon;
Einde 2018 hebben Sunny Frits en Frits Beurskens alle voorraad en inventaris van Rijwielzaak Rien Poot overgenomen. In 2019 werd langzaam maar zeker begonnen met het opzetten en inrichten van een nieuwe fietsenwinkel met reparatie en onderhoud. Bike Center Velden was “geboren”.
Dit werd gedaan in het pand aan de Rijksweg 106 in Velden, waarin ook autobedrijf Texacars en Occasion Center Velden waren gevestigd. Sunny Frits deed in hoofdzaak de auto’s en Frits Beurskens deed voornamelijk de administratie en de fietsenzaak.
We zijn begonnen.
De fietsenzaak kwam in 2019 langzaam maar zeker “tot leven” en steeds meer klanten wisten de weg te vinden naar Bike Center Velden. Of het nu om de aankoop een nieuwe E-bike of gewone fiets ging, of voor het onderhoud of een reparatie, men kon hiervoor weer in Velden terecht.
Nieuwe ontwikkeling.
Vanaf 1 januari 2020 is Frits Beurskens volledig eigenaar van Bike Center Velden. Sunny Frits concentreert zich vanaf die datum volledig op zijn garagebedrijf en de occasionhandel. Dat doet hij vanaf die datum samen met zijn broer Dennie Frits.
Werk aan de winkel
Begin 2020 is de fietsenzaak aan de Rijksweg 106 in Velden volledig opnieuw ingericht. Ook het assortiment nieuwe fietsen en E-bikes is verder uitgebreid. Er staat nu een best ruime voorraad aan verschillende modellen fietsen en E-bikes. En mocht uw keuze, of maat, of kleur van de gewenste fiets of E-bike er niet bij staan, dan wordt die fiets of E-bike voor u besteld. Bestelde fietsen worden over het algemeen binnen 1 week geleverd.

Mobiele fietswerkplaats en nieuwe locatie.
Vanaf 5 januari 2021 zijn we gevestigd op de nieuwe locatie, Spikweien 25, 5943 AC Lomm. Daar zal de showroom en test locatie zijn voor de nieuwe fietsen en E-Bike’s. Van daaruit zal ook de mobiele fietswerkplaats, Bike Repair @ Home, voor u op pad gaan. Kijk onder de buttons “De (mobiele) Fietswerkplaats” en “Welke merken leveren wij” voor meer informatie.